Tereyağı ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın ve krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Ayrı bir kasede yumurta ve vanilya esansını çırpın ve tereyağlı karışıma ilave edin. Yer fıstığını ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın. Un, karbonat ve tuzu ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Hamuru streç filmle sarıp soğuması için en az 30 dakika buzdolabında dinlendirin. Dinlenen hamuru hafif unladığınız tezgah üzerinde ince açın. Sincap şekilli kurabiye kalıbı ile parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpip, kabuklu yer fıstığı ile süsleyerek servis yapın.