Tozşeker, kakao ve sütü bir tencereye alın. şeker eriyinceye kadar karıştırarak ılıtın.
Margarini ayrı bir tencerede eritin. Unu ilave edip sürekli karıştırarak kısık ateşte pembeleşinceye kadar kavurun. Sütlü karışımı azar azar ekleyerek karıştırın. Helva kıvamına gelinceye kadar kısık ateşte pişirin. Ateşten alıp ılınmaya bırakın.
Helvaya fındığı ekleyip çatalla ezerek karıştırın. Geniş kare bir kalıba alıp 1 parmak kalınlığında yayın. İyice soğuyup katılaşıncaya kadar bekletin. Keskin bir bıçakla küçük kareler şeklinde kesin. Antep fıstığı ile süsleyin. Küçük kağıt kalıplara yerleştirip servis yapın. Beklediğinize değecek nefis
un kurabiyesi tarifine göz atmayı unutmayın.
Kurabiye tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.