Lezzet'in yemek tarifleri gibi yufkalı tarifleri de çok ilgi görüyor. Yufkayı mutfak tezgahına yayın. Bir yumurtanın beyazını ayırın. Sarısını fırça yardımıyla yufkanın her tarafına sürün. Yufkayı her iki tarafından tutarak 3 cm kalınlığında katlayarak sonuna kadar devam edin. Elde ettiğiniz uzun yufkayı 4’er cm uzunluğunda kesin. Aynı işlemi diğer yufkaya da uygulayın. Bir tavada ayçiçeği yağını iyice ısıtın. Diğer tarafta bir kaba su aktarın. Hazırladığınız yumurtalı yufkaları önce bu suya batırın sonra kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın. İsteğe göre yufkaların içine maydanoz, beyazpeynir ve kırmızı pul biberle hazırlayacağınız harcı da ilave edebilirsiniz.