Tavuk göğsünü keskin bir bıçakla kuşbaşı doğrayın. Zeytinyağını bir tavada ısıtıp tavuk etlerini ve havuçları tavaya aktarın. Sürekli karıştırarak 7-8 dakika kavurun. Bezelyeyi ekleyip birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Konserve bezelye kullanacaksanız kavurmadan etlerin üzerine eklemeniz yeterli olacaktır.
Hazırladığınız bu harca rendelenmiş peyniri ilave edin ve soğuması için bekletin. Diğer taraftan, milföy hamurlarını tezgahın üzerine yan yana dizip ortalarına 2’şer yemek kaşığı tavuklu harç yerleştirip, 4 ucunu da ortada bohça gibi birleştirin. Börekleri kat yerleri altta kalacak şekilde hafif yağlanmış fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 30-35 dakika pişirip çıkarın. Sıcak ya da ılık olarak servis yapın.