Bir yufkayı dörde katlayın. Tam ortasına kenarları kıvrımlı 20-22 cm çapında bir kâse ya da kalıp kapatıp çevresinden bıçakla kesin.
4 yuvarlak yufka parçası elde edin. Diğer yufkayı da aynı şekilde kesin.
Soğanı kıyın. Sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin. Kıymayı ilave edin. Suyunu salınca tuz ve karabiber ekleyip suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin.
Yuvarlak kesilmiş yufka parçalarını ikişer ikişer ayırın. Ortalarına 2-3 kaşık kavrulmuş kıyma koyup 1 yumurta sarısını üzerine ilave edin.
Yufkayı etrafından ortaya doğru büzerek torba ağzı şeklinde kapatıp maydanoz sapı ile bağlayın.
Bu şekilde 4 börek hazırlayıp yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.