SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Börek Tarifleri
Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek
Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek
Güncelleme tarihi:
04 Haziran 2024
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek Tarifi İçin
Malzemeler
8 kare milföy hamuru
200 gr çerkez peyniri
Yarım demet dereotu
1 yumurta sarısı
Çörekotu
Çerkez Peynirli Ve Dereotlu Börek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Dereotunu temizleyip kıyın. Çerkez peynirini rendeleyin. Peynir ve dereotunu bir kapta harmanlayın.
Milföylerin üzerine peynirli harcı paylaştırıp üçgen şeklinde kapatın. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp çörekotu serpin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Börek Tarifleri
Peynirli Tarifler
Pratik Hamur İşi Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Benzer Tarifler
Kafes böreği
Kürt böreği
Ispanaklı güneş börek
Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği