Tavuk Etli Barbunya
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Barbunya Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Etli Barbunya

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Barbunyaları ayıklayın.Tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve 10 dakika kadar haşlayıp süzün.
  2. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın.Soğanları temizleyip kıyın.
  3. Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin.Tavuk etlerini ilave edip 2-3 dakika kavurun.
  4. Domates ve salçaları ekleyip 1-2 dakika soteleyin. Barbunya, sıcak su, tuz ve tane biberleri ilave edin.
  5. Fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.

Dilerseniz, kuzu eti ile hazırlanan etli barbunya tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Tavuk Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu