Tavuk göğüs etini mutfak robotuna alıp kıyma haline gelinceye kadar ezin. Soğanı soyup kıyın. Sarımsakları temizleyip kıyın.
Zeytinyağının yarısını tavada ısıtıp soğan ve sarımsakları kavurun. Ocaktan alıp kıyılmış maydanoz, tuz ve baharatı ekleyin. Ilınmaya bırakın.
Tavuk kıymasını bir kaba alın. Soğanlı karışımı ekleyip yoğurun. Karışımı altı eşit parçaya bölüp hamburger ekmeğinin büyüklüğüne göre avucunuzun içinde yassılaştırarak köfte şekli verin.
Kalan yağı ısıtın. Köftelerin her iki yüzünü una bulayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün.
İsteğe göre hamburger ekmeğinin içinde marul yaprakları ve dilimlenmiş hamburger peyniri ile servis yapın.