Peynir Dolgulu Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynir Dolgulu Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Peynir Dolgulu Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk etini enine koparmadan keserek cep haline getirin. İç kısmına tuz, karabiber serpiştirin. Beyaz peyniri bir kaseye alıp çatalla ezin.
  2. Kırmızı biberi küçük küp şeklinde doğrayarak peynire ekleyin. Ispanağı küçük doğrayıp labne peyniri ile birlikte beyaz peynire ekleyin.
  3. Ceviz ve 1 yemek kaşığı yağı ilave edip karıştırın ve karışımı etin içine doldurun. Kürdan ile kenarlardan tutturarak kapatın.
  4. Üzerine tuz, karabiber serpiştirin. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli tavada ısıtıp doldurulmuş tavuk etini yüksek ateşte önlü arkalı hafif kızartın.
  5. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın kabına aktarıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 25-30 dakika pişirin. Salata ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Dolma Tarifleri Fırın Yemekleri Tavuk Yemekleri Peynirli Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu