Mantarlı Ve Tavuk Etli Quesedilla
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ve Tavuk Etli Quesedilla Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Mantarlı Ve Tavuk Etli Quesedilla

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yemeklik doğradığınız soğan ve düğme mantarları zeytinyağında mantarlar suyunu çekinceye kadar pişirin. İnce kıydığınız sarımsakları ilave edin. Haşlayıp ince doğradığınız tavuk göğüs eti, kimyon, kırmızı toz biber, kekik, tuz ve çekilmiş karabiberi ekleyin. 3-4 dakika daha pişirip ocaktan alın. Tortilla ekmeklerinin arasına mantarlı tavuk etli harçtan koyun. Üzerine çedar peyniri ilave edip tortilla ekmeğini ikiye katlayın. Kenarlarından bastırarak kapatıp tereyağında altın sarısı olana kadar kızartın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Et Tarifleri Meksika Mutfağı & Meksika Yemekleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu