Mantarlı Tavuklu Volovan
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Tavuklu Volovan Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Tavuklu Volovan

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Lezzet yemek tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri. Bir milföy hamurundan kalıp veya bardak yardımıyla yuvarlak çıkarın.
  2. Diğer iki milföy hamurundan da kalıp yardımı ile iki halka elde edip yuvarlak milföyün üzerine üst üste yerleştirin.
  3. Üzerine yumurtanın sarısını sürüp 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Tavuğu suda haşlayıp küçük doğrayın.
  4. Mantarları küp doğrayıp birkaç dakika tavada soteleyin. Maydanozları ince kıyın.
  5. Tavuk, mantar, mayonez ve tuzu karıştırıp fırından çıkardığınız volavanların ortasına paylaştırın. Üzerine kırmızı pulbiber serpip sıcak servis yapın.

Farklı çeşitleri olarak sunulan ıspanaklı volovan veya kabaklı volovan tarifini de

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Fırın Yemekleri Et Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Atıştırmalık Tavuk Yemekleri Mantarlı Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu