Cordon Bleu
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Cordon bleu bir tavuk şinitzel türüdür. İçerisinden akan peynir ve jambon tadı ile adeta lezzet şöleni yaşatır. Yapması da pratik olan bu tarif için malzemeleriniz hazırsa tarifin detayları aşağıda. 

Cordon Bleu Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için:

Cordon Bleu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk göğüslerini yırtılmamasına dikkat ederek dövün. Baharat serpin.
  2. İç kısmına jambon ve kaşarları yerleştirerek rulo haline getirin, kürdan yardımı ile tavuğu kapatabilirsiniz.
  3. Sırasıyla un, yumurta ve ekmek kıtırı buladıktan sonra kızan yağda pişirin. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Akşam Yemeği Kızartma Tarifleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu