Biberli, Susamlı Tavuk Sarma
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberli, Susamlı Tavuk Sarma Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Biberli, Susamlı Tavuk Sarma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Biberleri jülyen doğrayın. Kaşar peynirini ince dilimleyin. Tavuk etlerini tezgaha alın. Tuz ve karabiber serpin.
  2. Biberleri ve kaşar peynirlerini tavuk etlerinin üzerine paylaştırın. Rulo şeklinde sarıp kürdanla kenarlarını kapatın.
  3. Tavuk etlerini önce yumurta akına daha sonra susama batırın. Tepsiye yağlı kağıt serin. Tavuk sarmalarını tepsiye dizin.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından çıkarıp dilimleyin ve sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sarma Tarifleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu