Arpacık soğanların kabuklarını soyup çok küçük doğrayın ve derin bir kaba alın. Üzerine tuz, karabiber ve yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyin.
Etleri hazırladığınız karışıma bulayıp üzerini streç folyoyla örtün ve 1 gece buzdolabında dinlendirin. Patatesleri iyice yıkayıp kabuklarını soymadan fırın kabına alın.
Üzerine tuz, karabiber, biberiye yaprakları ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın. Üzerini alüminyum folyo ile örterek 200 dereceye ayarlanmış fırında 40 dakika pişirin.
Folyoyu kaldırıp 10 dakika daha pişirin. Bonfileleri ısıtılmış yapışmaz yüzeyli tavada yüksek ateşte önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin.
Patates ve etleri servis tabaklarına alın. Taze biberiye dallarıyla süsleyip servis yapın.