Kuzu incik butlarına bir bıçak yardımıyla farklı noktalardan küçük delikler açın ve bir miktarını ayırdıktan sonra taze kekik ile biberiyeyi bu deliklere yerleştirin. Soyulmuş sarımsak dişlerini de etinizin içine batırın.
Diğer taraftan ayrı bir kapta ayçiçek yağı, tatlı toz biber, toz kekik, çekilmiş tane karabiber ile taze kekik ve biberiyeyi iyice karıştırın.
Kuzu butlarını yağlı kağıt serili bir tepsiye alın ve hazırladığınız baharat karışımını her yanına sürerek iyice yedirin.
Son olarak tuz serpin ve yağlı kağıt ile iyice sararak fırın kabına alın.
Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında yaklaşık 1,5 - 2 saat pişirin.
Yağlı kağıttan çıkararak bir tabağa alın ve sıcak servis edin.