- Soğanları soyun. Etleri yıkayıp kağıt havlu üzerine alın ve süzülmeye bırakın. Soğanları ve etleri tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin.
- Tane karabiber ve biberiye dallarını ekleyip etler yumuşayana kadar pişirin. Eti kevgirle süzüp ayrı bir tabağa alın.
- Un, yoğurt, süt ve yumurtayı bir kapta çırpın. Haşlama suyundan yarım su bardağı kadar ekleyip karıştırın.
- Fırın tepsisini yağlayın. Unlu karışımı döküp kaşık yardımı ile her tarafa yayın. Üzerine haşlanmış etleri yerleştirip önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Hem sağlıklı, hem de lezzetli terbiyeli kuzu incik tarifine göz atmayı unutmayın.