Taze Otlu Çipura Balığı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Otlu Çipura Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Otlu Çipura Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Otların hepsini doğrayıp bir kaba aktarın. Zeytinyağı ve tuz ekleyip 1 saat buzdolabında bekletin.

Balığı tam ortadan açıp otlu karışımı içine yerleştirin ve ızgarada her iki tarafını iyice pişirin. İsteğe göre garnitür olarak salata veya sote edilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut