Tatlı Patates Ezmeli Çipura Fileto
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 12 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tatlı Patates Ezmeli Çipura Fileto Tarifi İçin

Malzemeler

Tatlı Patates Ezmeli Çipura Fileto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tatlı patatesin kabuğuğunu soyup kaynar suda haşlayın ve ocaktan alın. Bir çatal yardımıyla ezip tuz ve kırmızı toz biber ile tatlandırın.
  2. Mısır gevreği, rendelenmiş portakal kabuğu ve çekilmiş ceviz içini geniş bir kaba alın. Karıştırıp küçük bir fırın kabına dökün. Üzerine fileto balıkları yerleştirip zeytinyağı gezdirin.
  3. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Tatlı patatesi servis tabağına yayıp üzerine filetoyu yerleştirin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Fırın Yemekleri Balık Yemekleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut