Bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlayan balık; ızgara, fırınlama, kızartma ve buğulama olarak pişirilir. Kış aylarında daha fazla tüketilen bu besin, beyin gelişimini destekler. Aynı zamanda kas ve kemik yapısının güçlenmesini de sağlar. Halsizlik, stres ve depresyon gibi sorunların giderilmesinde de etkilidir. Malzemeleriniz hazırsa, ana yemeklerde sunabileceğiniz çöp şişte balık nasıl yapılır birlikte görelim.
Sosu için
Lezzet tamamlayıcısı
Şişte Balık Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Şişte Balık Kaç Kaloridir?
Düşük kalorili ve lezzetli balık yemeklerine buradan ulaşabilirsiniz. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz fırında levrek tarifini de notlarınız arasına ekleyin.