SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Şipşak Hamsi
Şipşak Hamsi
Güncelleme tarihi:
25 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Şipşak Hamsi Tarifi İçin
Malzemeler
500 g hamsi (Temizlenmiş)
3 dilim limon
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
Tuz
Şipşak Hamsi
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Sıvı yağı, tuzu ve kuru fesleğeni karıştırın.
Temizlenmiş hamsileri fırın tepsisine dizin. Sıvı yağlı karışımı dökün.
En son mini doğranmış limon parçalarını yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin. Bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Fırın Yemekleri
Balık Yemekleri
Hamsi Tarifleri
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut