Portakallı Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakallı Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Portakallı Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Portakalı halka şeklinde dilimleyip bir kısmını yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Levrek filetoların arasına biberiye, piyazlık doğradığınız soğan, ince doğradığınız sarımsak, tuz ve portakal dilimi koyarak tepsideki portakalların üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında filetolar kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. 

Pratik ve lezzetli güveçte levrek tarifine ve püf noktalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut