Peynir Çeşnili Kalamar Izgara
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynir Çeşnili Kalamar Izgara Tarifi İçin

Malzemeler

Peynir Çeşnili Kalamar Izgara

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kalamarı temizleyip yıkayın ve süzün. Zeytinyağı, kekik, pulbiber ve biberiyeyi bir kaseye alıp karıştırın.
  2. Kalamarı zeytinyağlı karışımla harmanlayın. Rokaları yıkayıp süzün.
  3. Kaşar peynirini rendeleyin. Beyaz peyniri çatalla ezin. Kaşarpeyniri ve beyazpeyniri bir kaba alıp karıştırın.
  4. Peynir karışımını kalamarın içine doldurup ağzını kürdanla kapatın. Fırının ızgara bölümünde 20-25 dakika pişirin.
  5. Servis tabağına alıp üzerine balsamik sirkeyi gezdirerek dökün. Roka yapraklarıyla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Peynirli Tarifler Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut