Lime Aromalı Ve Patatesli Ton Balığı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lime Aromalı Ve Patatesli Ton Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Lime Aromalı Ve Patatesli Ton Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Balla limon suyunu bir kapta karıştırın. Kuru baharatları ayrı bir kapta karıştırın. Ton balığını her tarafı kaplanacak şekilde önce ballı limona sonra baharatlara bulayın. Patatesi ince dilimleyin ve haşlayın. Soğutup lime suyunda bekletin. Ton balıklarını çok kızgın tavaya alıp iki yüzeyini de 20 saniye pişirin. Servis tabağına önce patatesleri dizin. Üzerine ton balığını yerleştirin. Lime kabuklarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Ton Balıklı Tarifler Diğer Tarifler Balık Yemekleri Diyet Yemekleri Patatesli Tarifler

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut