Levrek Pilavı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Levrek Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Levrek Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balıkları temizleyip fileto çıkarın ve hafifçe tuzlayın. Tencereye zeytinyağını koyun, tarçın, tuz ve 3.5 su bardağı suyu ekleyin. Kaynamaya başlayınca pirinci yıkayın ve suyun içine koyun. Balıkları da pirincin üzerine yatırın ve kapağını kapatın.
  2. Pirinç tamamen suyunu çektiğinde ocaktan alın ve demlenmesi için biraz bekletin. Pilavı servis tabaklarına alın ve üzerlerine balıkları yerleştirip bir tutam tarçın serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pilav Tarifleri Levrek Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut