Kişniş Soslu Tekir Tava
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kişniş Soslu Tekir Tava Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Marine sosu için

Kızartmak için

Kızartmak için

Servis için

Kişniş Soslu Tekir Tava

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Marine sosu için zeytinyağı, ezdiğiniz sarımsak, kimyon ve kişnişi bir kasede karıştırın. Balıkları yayvan bir kaba alın ve üzerlerine bir fırça yardımıyla hazırladığınız marine sosundan sürüp buzdolabında 15-20 dakika dinlendirin. Ayrı bir yayvan kapta mısır unu, isot, tuz ve karabiberi karıştırın. Marine olan balıkları mısır unlu karışıma bulayın. Fazla ununu silkeleyip kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Frenk soğanlarını bir servis tabağına alın. Balıkları üzerine yerleştirip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut
Brudet