Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için

Sos için

Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yemek tarifleri arasında zevkle yapabileceğiniz bir tarif. Tüm malzemeyi 15 dakika yoğurun ve orta sertlikte bir hamur hazırlayın. Nemli bir bezle örtüp hamuru 30 dakika dinlendirin. Merdane yardımıyla 2 mm’lik ince bir hamur açın ve oval şekilde kesip iki tarafından yapıştırın.

Bir tavada, zeytinyağında kalamar ve kuşkonmazı 5 dakika pişirin. İnce doğranmış sarımsak ve arpacık soğanı ilave edip 2 dakika daha pişirin. Domates, fesleğen ve maydanozu ince kıyıp ekleyin. Tuz ilave edip pişirin.

Bir tencerede su kaynatıp 5 dakika trucioli’yi pişirin. Sosun içine makarnayı aktarıp karıştırın. Parmesan peyniri ve karabiber serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut