Ispanaklı Ve Mantarlı Çipura
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanaklı Ve Mantarlı Çipura Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı Ve Mantarlı Çipura

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavayı ısıtıp zeytinyağını ekleyin. Temizlenmiş balığı tavaya yerleştirip her iki yanını kızartın.
  2. Aynı tavada kabukları soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları soteleyin.
  3. Mantarları dörde bölüp ekleyin ve sotelemeye devam edin.
  4. Kiraz domatesleri, iri doğranmış ıspanakları, defne yapraklarını da ilave ederek tavayı ocaktan alın.
  5. Balığı bir fırın kabına yerleştirin. Sotelediğiniz sebzelerle balığın üzerini kaplayın.
  6. Bir bardak sıcak su ve limon dilimlerini ekleyin. Sıcak fırında 10 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Ispanaklı Tarifler Balık Yemekleri Mantarlı Tarifler

Benzer Tarifler

Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut
Brudet