SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Güveçte Safran Soslu Levrek
Güveçte Safran Soslu Levrek
Güncelleme tarihi:
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Güveçte Safran Soslu Levrek Tarifi İçin
Malzemeler
500 gr levrek fileto
5 kültür mantarı
1 çay bardağı krema
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı toz safran
Tuz
Karabiber
2 diş sarımsak
Güveçte Safran Soslu Levrek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Sarımsak ve mantarları tereyağında soteleyin. Safranı ilave edin. Üzerine kremayı ekleyip karıştırın.
Izgarada hafif pişirdiğiniz levrekleri güvece alın. Üzerine kremalı sosu gezdirin.
En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Levrek Tarifleri
Balık Yemekleri
Sos Tarifleri
Fırın Yemekleri
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut