Güveçte Safran Soslu Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Güveçte Safran Soslu Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Güveçte Safran Soslu Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sarımsak ve mantarları tereyağında soteleyin. Safranı ilave edin. Üzerine kremayı ekleyip karıştırın.
  2. Izgarada hafif pişirdiğiniz levrekleri güvece alın. Üzerine kremalı sosu gezdirin.
  3. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Levrek Tarifleri Balık Yemekleri Sos Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut