- Eritilmiş tereyağını bir fırça yardımıyla balıkların üzerine sürün ve balıkları yağlı kağıt serili bir ızgara tavasına alın.
- Dörde böldüğünüz çeri domatesler, kapari, yemeklik doğradığınız soğan, zeytinyağı ve limon suyunu balıkların üzerine ilave edin. Tuz ile tatlandırın ve üzerini yağlı kağıt ile kapatıp 5-7 dakika pişirin.
- Patates garnitürü için, bebek patatesleri haşlayın. Zeytinyağını bir tavada ısıtın. Ezdiğiniz sarımsaklar ve ikiye böldüğünüz patatesleri ilave edin.
- Tuz ve baharatları ekleyip soteleyin. Taze kekiği de ilave edip ocaktan alın.
- Pişen balık filetolarınızı taze reyhan yaprakları ile süsleyin. Yanında patates garnitürü ile sıcak servis yapın.
Düşük kalorili fırında levrek tarifini de notlarınız arasına ekleyin.