SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Çiğ Levrek
Çiğ Levrek
Güncelleme tarihi:
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Çiğ Levrek Tarifi İçin
Malzemeler
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 levrek
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı çörekotu
Yarım limon
Maydanoz
Çiğ Levrek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Levreğin filetosunu çıkarıp incecik dilimleyin. Servis tabağına alın. Üzerine limon suyu gezdirin. Tuz, karabiber ve çörekotunu ilave edin. Maydanoz ile süsleyip en son üzerine zeytinyağı gezdirin.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Balık Yemekleri
Meze Tarifleri
Levrek Tarifleri
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut