Çiğ Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çiğ Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Çiğ Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Levreğin filetosunu çıkarıp incecik dilimleyin. Servis tabağına alın. Üzerine limon suyu gezdirin. Tuz, karabiber ve çörekotunu ilave edin. Maydanoz ile süsleyip en son üzerine zeytinyağı gezdirin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Meze Tarifleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut