Biberli Ve Domatesli Çinekop
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberli Ve Domatesli Çinekop Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Biberli Ve Domatesli Çinekop

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

Soğanın kabuğunu soyup halka şeklinde doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup dilimleyin. Maydanozu temizleyip kıyın. Biberleri temizleyip halka şeklinde kesin.

Sosu için, zeytinyağı, şarap, su, tuz, kıyılmış maydanoz ve karabiberi büyük bir kaseye alıp karıştırın.

Balıkları ayıklayıp yıkayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine soğan, biberler ve dilimlenmiş domatesleri yerleştirin. Üzerine sosu gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.
Fırından çıkarıp servis tabağına alın ve ılınmaya bırakın. Kırmızı biber ve taze fesleğen yapraklarıyla süsleyip Iık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut