Beyaz Şarap Ve Limon Soslu Kılıç Balığı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Şarap Ve Limon Soslu Kılıç Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Beyaz Şarap Ve Limon Soslu Kılıç Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Balıkları beyaz şarap, limon suyu, limon kabuğu, ince kıyılmış sarımsak, taze kekik, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile marine edin. Marine ettiğiniz balıkları 15 dakika bekletin. Ardından fırın tepsisine yağlı kâğıt koyup üzerine balıkları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik alt-üst modunda fırında isteğe göre 10-15 dakika, renk alana kadar pişirin. Artık ziyafete hazırsınız.

Dilerseniz, her zevke hitap eden kılıç balığı şiş tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Balık Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut