Beşamel Soslu Kırlangıç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beşamel Soslu Kırlangıç Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Beşamel Soslu Kırlangıç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Geniş bir kapta un, süt, tereyağı ve tuzu çırpın. Fileto balık etini rulo şeklinde sararak fırın kabına alın. Üzerine hazırladığınız beşamel sosu dökün. Tuz ve sebzeleri de ilave ederek önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut