Beşamel Soslu Deniz Mahsulleri
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beşamel Soslu Deniz Mahsulleri Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Beşamel sos için

Üzeri için

Beşamel Soslu Deniz Mahsulleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Beşamel sos için tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Unu ilave edip sararıncaya kadar kavurun. Sütü ilave edip kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirin.
  2. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp ocaktan alın. Deniz mahsullerini zeytinyağında soteleyip ocaktan alın.
  3. Beşamel sosu bir servis tabağına yayın üzerine deniz mahsullerini ilave edin. Üzeri için tereyağını bir sos tenceresinde eritin.
  4. İnce dilimlediğiniz sarımsak ve kırmızı pul biberi ilave edip ocaktan alın. Sarımsaklı ve biberli yağı deniz mahsullerinin üzerine gezdirip sıcak servis yapın.

Yemeklerinize lezzet katmak için, nefis balık soslarına göz atın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut