Balıklı Tagliatelle
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Balıklı Tagliatelle Tarifi İçin

Malzemeler

Balıklı Tagliatelle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yemek tarifleri arasında en güzeli. Zeytinyağını bir tavada ısıtın. Sarımsak ve soğanı ince kıyıp soteleyin. İzmir midyesi ve kum midyesini ilave edin. Domatesi küp doğrayın ve kremayla birlikte ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp iyice karıştırın.

Bir şişe karidesi takıp diğer şişe de levrek filetoyu geçirerek ızgarada pişirin. Bir tencerede su kaynatıp makarnayı haşlayın. Makarnanın suyunu süzüp sosa ilave ederek kıvamı koyulaşana kadar soteleyin. Servis tabağına aktarıp üzerine şişteki karides ve levreği yerleştirin. En üste unlayıp zeytinyağında kızarttığınız fesleğenleri yerleştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut