Balık Tabağına Ekleyebileceğiniz Tarifler;
Suziki Nigiri
100 gr sushi pirinci
1 levrek balığı
2 diş sarımsak
Deniz tuzu
Chili biberi
Tobiko (uçan balık yumurtası)
Zeytinyağı
Haşlanmış sushi pirincini dikdörtgen şekline getirdikten sonra üzerine dilimlenmiş levrekleri yerleştirin. Çok ince dilimlediğiniz sarımsak, deniz tuzu, chili biberi ve uçan balık yumurtasını üzerine yerleştirin. Üzerine zeytinyağı gezdirip servis yapın.
Somon Nigiri
100 gr sushi pirinci
100 gr somon balığı
Deniz tuzu
2 elma
Portakal yağı
Haşlanmış sushi pirincinin üzerine somon dilimlerini yerleştirin. Deniz tuzu, jülyen doğranmış elma dilimleri ve portakal yağını ilave edip servis yapın.
Palamut Nigiri
1 palamut fileto
100 gr sushi pirinci
4 taze soğan
Rendelenmiş zencefil
Palamut filetoyu demir şişe geçirip ocağın üzerinde derisini yakın. Haşlanmış sushi pirincinin üzerine palamutu yerleştirin. İnce dilimlenmiş taze soğan ve rendelenmiş zencefil ilave edip servis yapın.
Hamsi Nigiri
100 gr sushi pirinci
100 gr hamsi
Deniz tuzu
4 taze soğan
Haşlanmış sushi pirincinin üzerine temizlenmiş hamsileri yerleştirin. Deniz tuzu serpin. Üzerine ince kesilmiş taze soğanları paylaştırın. Servis yapın.
Barbun Nigiri
200 gr barbun balığı
100 gr sushi pirinci
Deniz tuzu
Kimchi yağ
Sushi pirincinin üzerine barbun balığını yerleştirin. Üzerine deniz tuzu gezdirin. Kimchi yağı döküp servis yapın.