Balık Pilaki
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Balık Pilaki Tarifi İçin

Malzemeler

Balık Pilaki

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balıkları temizleyip fileto çıkarın ve hafifçe tuzlayın.
  2. Daha sonra soğanı yarım parmak kalınlığında halkalar halinde doğrayın ve yarısını balığın altına dizin. Üzerine kalan soğan dilimlerini yerleştirin. Zeytinyağı ve tereyağını ekleyip kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Pişirmenin son 10 dakikasında dilimlenmiş limonu ilave edin.
  3. Piştikten sonra isterseniz ince kıyılmış maydanoz serperek sıcak veya soğuk olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Meze Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut