SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Bakırda Balık Çeşitlemesi
Bakırda Balık Çeşitlemesi
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Bakırda Balık Çeşitlemesi Tarifi İçin
Malzemeler
4 halka kalamar
4 kum midyesi
3 karides
1 jumbo karides
100 gr fileto çipura
50 gr havuç
50 gr patates
50 gr kabak
150 ml gr ıstakozlu balık sosu
Tuz
Karabiber
Bakırda Balık Çeşitlemesi
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Karidesleri ayıklayın. Sebzeleri doğrayın. Tüm malzemeyi bakır kaba alıp kapağını kapatmadan önce tuz, karabiber ve ıstakozlu balık sosunu ilave edin. Kısık ateşte kapağını açmadan 10 dakika pişirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Benzer Tarifler
Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut