Alman Usulü Et Rouladen
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Alman usulü et rouladen, içi dolgulu lezzetli et ve kendi suyundan yapılmış sosu ile yiyenleri hayran bırakıyor. Genellikle domuz pastırmasından yapılan bu yemek, farklı ülkelerde dövülmüş kırmızı et kullanılarak da hazırlanabilir. Ana malzemeleri soğan, hardal ve ettir. Alman mutfağında çok sevilen et rouladan, Macaristan'da da sık sık tüketilir. Siz ve malzemeleriniz hazırsa et rouladen tarifinin detayları aşağıda. 

Alternatif lezzetler için pot roastbeef bourguignon vebeef stroganoff tariflerine de göz atabilirsiniz. 

Alman Usulü Et Rouladen Tarifi İçin

Malzemeler

Alman Usulü Et Rouladen

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Her et parçasının içerisine hardal, soğan, tuz, karabiber ve toz kırmızı biber serpin. İçlerine dilim pastırma koyarak rulo şeklinde yuvarlayın. Kürdan ile sabitleyin. 
  2. Yağı tavaya alın ve ısıtın. Etlerin her yüzeyi kızarana kadar pişirin.
  3. Et kızardığı zaman su ekleyerek yumuşayana kadar kapağı kapalı bir şekilde pişirin. 
  4. Et rulolarını tavadan çıkartın. 
  5. Nişasta ve et suyundan birkaç kaşığı bir kapta çırpın ve tavaya geri alarak sos kıvam alana kadar pişirin.
  6. Ekşi krema ilave ederek hızla karıştırın ve altını kapatın. 
  7. Etlerin üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Alman Usulü Patates Salatası (Kartoffelsalat)
Donauwelle
Kohlrouladen (Alman Usulü Lahana Sarması)
Käsekuchen
Berliner
Himmel und Erde