Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patatesleri soyup halka şeklinde dilimleyin. Soğanları temizleyip 3-4 cm  kalınlığında doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp patatesleri sık sık çevirerek kızartın. Soğanı ilave edin
  2. Yumurtaları çukur bir kapta hafif çırpın. Patatesli karışım, rendelenmiş kaşar peynir ve tuzu ilave edip harmanlayın.
  3. Yumurtalı patatesi sıcak tavaya alıp spatula ile tüm tavaya eşit olarak yayın. Kısık ateşte bir tarafı hafif kızarana kadar pişirin. Spatula ile bir kenarını kaldırarak piştiğini kontrol edin.
  4. Omletin bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip üzerine fesleğen yapraklarını yerleştirin.
  5. Tavanın kapağını kapatıp pişirmeye devam edin. Omleti tavadan tabağa kaydırarak alın. Sıcak, ılık ya da soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yumurtalı Tarifler Kahvaltılık Tarifler Vejetaryen Yemekleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Yumurtalı simit
1 yaş omleti
Tarhanalı yumurta
Çökelekli Yumurta
Kavurmalı yumurta
Salçalı yumurta