Mısırlı Ve Buğdaylı Kaygana
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mısırlı Ve Buğdaylı Kaygana Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Mısırlı Ve Buğdaylı Kaygana

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kaygana için yumurtaları derin bir kaseye kırın. Un, süt ve tuzu ekleyip çırpın. Haşlanmış buğday, mısır ve taze çekilmiş karabiberi ilave edip karıştırın.
  2. Zeytinyağını bir tavada ısıtıp kaygana hamurundan birer kepçe döküp her iki tarafını da kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
  3. Sosu hazırlamak için yoğurdu uygun bir kaseye alıp tuz ile çırpın. Ezdiğiniz sarımsak ve ince kıydığınız taze naneyi ekleyin.
  4. Kuru nane ve zeytinyağını ilave edip karıştırın. Yanında yoğurt sosuyla beraber ılık olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Atıştırmalık Kızartma Tarifleri Yumurtalı Tarifler

Benzer Tarifler

Sufle omlet
Beşamel soslu omlet
Jian bing
Air Fryer'da Avokadolu Yumurta
Yumurtalı simit
1 yaş omleti