Krepten Lokmalar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Krepten Lokmalar Tarifi İçin

Malzemeler

Krep hamuru için

İç malzeme

Krepten Lokmalar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krep hamuru için, sıvıyağ dışındaki bütün malzemeleri bir kapta mikserle pütürsüz bir hamur olana kadar çırpın.
  2. Geniş bir teflon tavayı 1 çay kaşığı kadar sıvıyağla hafifçe ısıtın. 1 kepçe kadar krep hamurunu döküp pişirin.
  3. Spatula ile ters çevirip diğer tarafını pişirin. Malzeme bitene kadar krepleri aynı şekilde hazırlayın. Krepleri kağıt bir havlu üzerine alıp yine kağıt havlu ile üzerini kapatın (yumuşak kalması için)
  4. Peynirli iç malzeme için bütün malzemeleri bir kapta karıştırın. 
  5. Krep hamurlarını üst üste dizin. 2'şer santim eninde şeritler kesin. Her bir şeridin üzerine peynirli karışımdan kalın bir tabaka halinde sürün.
  6. Özenle rulo şeklinde sarıp servis tabağına alın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Atıştırmalık Yumurtalı Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Peynirli Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtalı simit
1 yaş omleti
Tarhanalı yumurta
Çökelekli Yumurta
Kavurmalı yumurta
Salçalı yumurta