SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Yumurtalı Tarifler
Kabaklı Ve Dereotlu Omlet
Kabaklı Ve Dereotlu Omlet
Güncelleme tarihi:
01 Kasım 2022
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Kabaklı Ve Dereotlu Omlet Tarifi İçin
Malzemeler
2 kabak
3 yumurta
2 yemek kaşığı süt
4~5 dal dereotu
1 çay bardağı lor peyniri
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
Kabaklı Ve Dereotlu Omlet
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Kabakları rendeleyip suyunu sıkın ve bir kaseye alın.
Dereotunu ince ince kıyın.
Dereotu ve kabakları aynı kaseye aldıktan sonra üzerine süt ve lor peyniri ilave edin.
Bir kasede yumurta kırın ve yumurtaları çırpın.
Çırptığınız yumurtaları kabakların üzerine ekleyin ve güzelce karıştırın. Tuz ve baharatları ilave edin.
Geniş bir tavada tereyağını eritin ve yumurtalı karışımı tavaya alın.
Omletin bir tarafı tamamen pişince, spatula yardımıyla diğer tarafını çevirin ve pişirin.
Pişirdiğiniz omleti çeri domates ve roka ile servis edin. Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Diyet Yemekleri
Yumurtalı Tarifler
Kabaklı Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
Sebze Tarifleri
Video Tarifler
Kahvaltılık Tarifler
Benzer Tarifler
Yumurtalı simit
1 yaş omleti
Tarhanalı yumurta
Çökelekli Yumurta
Kavurmalı yumurta
Salçalı yumurta