Deviled Eggs
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 12 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

İrlanda mutfağında baharatlara çok fazla yer verilmemektedir. Ancak deviled eggs, hem sos, hem de baharatlarla hazırlanan bir yemektir. Yumurta dolması olarak da bilinen deviled eggs, yemeklerin yanında atıştırmalık olarak sunulur. Hazırlaması yalnızca 15 dakika olan bu yemek, dünyanın birçok yerinde farklı çeşitlerle sunulur. Malzemeleriniz hazırsa, deviled eggs tarifi için kolları sıvayalım ve detaylara geçelim.

Alternatif olarak egg benedict ve egg florentine tarifine de göz atın.

Deviled Eggs Tarifi İçin

Malzemeler

Deviled Eggs

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle yumurtaları bir kabın içerisine koyun ve üzerini geçecek şekilde su ekleyin.
  2. Yumurtaları bu şekilde 12 dakika haşlayın.
  3. Haşlanan yumurtaların kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye kesin.
  4. Yumurta sarılarını çıkartın ve başka bir kapta bekletin.
  5. Yumurta sarılarının üzerine maydanoz, dereotu, hardal, turşu, mayonez, karabiber, tuz, toz ve limon suyunu ekleyerek karıştırın.
  6. Hazırladığınız karışımı sıkma torbasına doldurun.
  7. Karışımı yumurta beyazlarının ortasındaki boşluklara sıkarak doldurun.
  8. Üzerine toz biber ve dereotu serpiştirin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Yumurtalı Tarifler MasterChef Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Beşamel soslu omlet
Jian bing
Air Fryer'da Avokadolu Yumurta
Yumurtalı simit
1 yaş omleti
Tarhanalı yumurta