Portakalların kabuklarını soyun. Bir tabağın içine küçük küçük doğrayın. Portakal dilimlerini servis kadehlerine paylaştırın. Tabakta kalan portakal suyunu kadehlere dökün.
Yumurta aklarını kar halini alıncaya kadar çırpın. Buzdolabında en az 20 dakika bekletin.
Çikolatayı benmari usulü eritip ılınmaya bırakın. Çırpılmış yumurta akını ekleyip birbirine yedirinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız çikolatalı sosu kadehlere paylaştırıp buzdolabında iyice katılaşıncaya kadar bekletin. Antep fıstığı ve hindistancevizi rendesini serpip servis yapın.
Şefin Yorumu :
FAZLA VAKTİNİZ YOKSA...
Son derece kolay ve pratik bir tatlı. Eğer fazla vaktiniz yoksa çikolatayı benmari usulü eritip ılınınca portakalların üzerine dökebilirsiniz.