Fish Sayadie
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fish Sayadie Tarifi İçin

Malzemeler

Fish Sayadie

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pirinçleri yıkayıp ayçiçeği yağında kavurun. Yeşil mercimek, kimyon, yenibahar ve tuzu ekleyip, 1.5 su bardağı sıcak suyu ekleyin. Demlenmeye bırakın.
  2. Balık filetosunu tuz ve karabiberle tatlandırarak ızgarada pişirin. Kremaya safran, limon, tuz ve karabiberi ilave edip sos haline getirin.
  3. Sosu balığın üzerine dökün. Nar taneleri, kızarmış soğan, frenksoğanı ve zahtare ile süsleyerek servis yapın.
  4. Kızarmış soğan dilimleri için Yarım soğanı yuvarlak dilimleyin. 1 yumurtayı bir kabın içinde çırpın. Her soğan dilimini önce yumurtaya sonra una batırıp ayçiçeği yağında kızartın.

Tarifte ihtiyaç duyacağınız balık soslarını da notlarınız arasına ekleyin.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Balık Yemekleri Lübnan Mutfağı Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie