Kaburgalı Humus
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Lezzetine doyamayacağınız ve çok kolay humus tarifi şef Çiğdem Seferoğlu’dan geliyor. Nohut, kaburga ve tahin ile hazırlanan bu mezeyi, ana yemeklerin yanında afiyetle yiyebilirsiniz.

Kaburgalı Humus Tarifi İçin

Malzemeler

Kaburgalı Humus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kaburgayı, 1 avuç kadar haşlanmış nohutla birlikte 1 yemek kaşığı tereyağ ilave ederek kavurun.
  2. Füme kaburga, maydanoz ve sumak hariç tüm malzemeyi robotta pürüzsüz bir kıvam alana dek çekerek humusu hazırlayın.
  3. Kavurduğunuz kaburga karışımını humusun üzerine koyun ve maydanoz ile sumak serperek servis edin.

Tarif Kategorileri

Bakliyat Tarifleri Salata ve Meze Tarifleri Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Alacatene
Mercimekli Kolakas
Airfryer'da Falafel
Tahinli ve tavuklu kuru fasulye
Nohutlu sucuk içi
Yaprak ditmesi