Barbunya Fasulye Piyazı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Barbunya Fasulye Piyazı Tarifi İçin

Malzemeler

Barbunya Fasulye Piyazı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Taze barbunya fasulye içlerini tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip 10 dakika haşlayın. Ocağı kısıp kabuğu soyulmuş ve ikiye bölünmüş soğan, taze kekik ve defne yaprağını ekleyin. Yaklaşık 1 saat kısık ateşte haşlamaya devam edin. Soğan ve otları alıp fasulyeleri süzün. Kıyılmış sarımsak, dilimlenmiş taze soğan, kıyılmış maydanoz, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi büyük bir kaseye alıp karıştırın. Haşlanmış barbunya fasulyeleri ilave edin ve harmanlayın. Yumurtaları ve salatalık turşusunu doğrayıp piyazın üzerine ekleyin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meze Tarifleri Diyet Yemekleri Bakliyat Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Alacatene
Mercimekli Kolakas
Airfryer'da Falafel
Tahinli ve tavuklu kuru fasulye
Nohutlu sucuk içi
Yaprak ditmesi