Pancar Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Rengiyle yılbaşı sofrasına çok yakışacak, kök sebzelerden hazırlanmış nefis bir kış çorbası.

Pancar Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Pancar Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tencereye yağları alarak erittikten sonra soğanı ekleyerek soteleyin. 
  2. Zencefili ilave ederek 1-2 dakika kavurun. 
  3. Pancar, patates ve havucu tencereye alarak sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte kavurun. 
  4. Üzerine suyunu ilave edip pişirin. (Çorbanın suyunu kendi damak zevkinize göre ekleyin) Tuz ve karabiberle tatlandırdıktan sonra blenderden geçirin ve arzunuza göre taze nane, krema, nar taneleri ile süsleyerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Sebzeli Çorbalar Çorba Tarifleri

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası