Yaprak jelatinleri soğuk su dolu bir kapta ıslatıp yumuşaması için bekletin. Meyveleri soyup zar şeklinde kesin.
Krema, şeker ve vanilyayı bir tencere de sürekli karıştırarak bir taşım kaynayıncaya kadar pişirin.
Ocaktan alıp yumuşamış jelatinleri avucunuzda sıkarak karışıma ilave edin. Bir tahta kaşık yardımıyla jelatinler tamamen eriyinceye dek karıştırın. Ilınmaya bırakın.
Dikdörtgen bir kek kalıbının içine ılınmış tatlıdan dörtte birini dökün.
Bu şekilde 15 dakika bekletin ve üzerine ince dilimlenmiş meyvelerin yarısını dizin.
Bu işlemi malzeme bitene dek tekrarlayın. Buzdolabında en az iki saat bekletin. Servis etmeden önce taze meyve ve soslarla süsleyebilirsiniz. Dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.